ABOUT

OUR SERVICE

Goodbrandz is een full-service mode agentuur gericht op en gespecialiseerd in duurzame mode en lifestyle merken. Onze klanten zijn inspirerende ondernemers en organisaties die een positief verschil willen maken. Van internationale kledingmerken tot gevestigde accessoire merken, onze klanten zijn werkzaam in verschillende segmenten. Zorgvuldig geselecteerde merken die wij presenteren in een ruimtelijk, modern en gastvrije showroom gevestigd in het mode gebied van Amsterdam.

Onze expertise in deze specifieke doelgroep stelt ons in staat om merken die wij vertegenwoordigen effectief te vormen, groeien of (her)positioneren. Het Goodbrandz team is geintegreerd in de duurzame, ethische, biologische en ecologische wereld. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van wederzijds begrip, connectie en goedkeuring. Wij werken nauw samen met onze klanten om hen te kunnen voorzien van een op maat gemaakt merkbeeld, afgestemd op doelstellingen en behoeften. 

OUR STORY

Goodbrandz is in 2011 ontstaan vanuit de achtergrond dat duurzame mode moeilijk vindbaar is voor de consument, mede als gevolg van het beperkte aanbod bij de toonaangevende modezaken.

Ondanks dat er steeds meer (media)aandacht komt voor duurzame mode en de productieachtergronden van kleding, is erbij consumenten nog weinig bekend over wat duurzame mode is en vooral waar ze het kunnen krijgen. Dit bepaalt voor een belangrijk deel het consumentengedrag en zorgt voor een trage verandering richten het verduurzamen van de fashion industrie.

In de overtuiging dat duurzame mode niet enkel verkocht zou moeten worden in het beperkte aantal Fair Fashion stores, maar ook in de toonaangevende modezaken, is het initiatief Goodbrandz gestart. Met als doel (inter)nationale merken op één herkenbaar, toegankelijk adres aan te bieden aan de fashion retailers. Met het eenvoudige, pragmatische idee dat wanneer de winkelier weet waar hij of zij duurzame merken kan inkopen, dit een positieve stimulans voor het duurzame fashion aanbod in winkels zou kunnen zijn.

Wij selecteren de merken die we vertegenwoordigen op commercialiteit, met andere woorden, de prijs-kwaliteitverhouding en het design moet op gelijk niveau zijn als hun conventionele concurrerende merken. Enkel met dit uitgangspunt kunnen de retailers het succesvol in hun winkels opnemen, en is het naast een idealistische ook een gezonde economische keuze om hun merkenaanbod te verduurzamen.

Goodbrandz is gevestigd in het Fashion House te Amsterdam, hét Fashion District waar de Nederlandse retailer ieder seizoen zijn of haar collecties inkoopt. Door ook de locatie laagdrempelig te maken, hopen wij de groei van duurzaamheid binnen deze branche te stimuleren.


CONTACT

T +31 (0)20 21 00 134

M info@goodbrandz.nl

LOCATIE

Fashion House -.05

Kon. Wilhelminaplein 8-10

1062 HK Amsterdam

Recent Posts