ELEMENTS OF FREEDOM

Vrijheid en gelijkheid voor iedereen, een recht waar in de kledingindustrie nogal eens aan voorbij wordt gegaan. Toen in 2014 het kledinglabel ELEMENTS OF FREEDOM werd opgericht, wisten ze één ding zeker: de mensen die eraan meewerken om elk seizoen weer een mooie, inspirerende collectie neer te zetten, moeten dit in vrijheid kunnen doen, onder goede arbeidsomstandigheden.

Daarnaast was het heel vanzelfsprekend om gebruik te maken van mooie natuurlijke materialen, waarbij ervoor wordt zorg dragen dat deze materialen het milieu zo min mogelijk belasten. Want hoe belangrijk is het om in deze tijd je ecologische voetprint te minimaliseren. Steeds stellen ze weer doelen om hun stoffen en processen verder te verduurzamen. Bij ELEMENTS OF FREEDOM zijn ze erg kieskeurig als het gaat om stoffen. Naast duurzaamheid moeten de stoffen ook voldoen aan criteria voor kwaliteit, schoonheid en draagcomfort. Want iets wat niet mooi genoeg is en niet lekker zit, wordt niet gedragen of vroegtijdig weggedaan.

Inmiddels is ELEMENTS OF FREEDOM te verkrijgen op diverse verkooppunten in Nederland, Zwitserland en België. Ze blijven aantrekkelijke en inspirerende collecties maken, vol passie ontworpen. Kleding met zorg gemaakt door mensen die van hun vak houden en hun werk in vrijheid uitvoeren.

Voor meer informatie neem contact op met carlijn@goodbrandz.nl

Kijk de huidige collectie op de website van ELEMENTS OF FREEDOM.

CONTACT

T +31 (0)20 21 00 134

M info@goodbrandz.nl

LOCATIE

Fashion House -.05

Kon. Wilhelminaplein 8-10

1062 HK Amsterdam

Recent Posts