NEWS

RHUMAA 

Vol trots kondigen wij aan dat Goodbrandz vanaf komend seizoen het Nederlandse Label “RHUMAA” zal gaan vertegenwoordigen. Door de sterke groei de laatste 5 jaar in binnen- en buitenland heeft Rhumaa ons benaderd om de verkoop binnen Nederland te gaan doen. Hierdoor kunnen Daniel, Charlotte & het Rhumaa Team zich beter focussen in waar zij goed in zijn; namelijk het ontwikkelen en produceren van een prachtige collectie.

Als je Rhumaa draagt, draag je een verhaal. Een artistiek en authentiek vormgegeven verhaal om te omarmen en te delen. Dit verhaal is een reminder dat onze identiteit voortkomt uit onze kleding en dat we zijn wat we dragen!

S T I J L  Rhumaa presenteert een collectie van tijdloze en verfijnde stijlen met een modern randje. Rhumaa zorgt dat je de kleding jarenlang draagt! Je comfortabel voelen in wat je dagelijks draagt voor meerdere gelegenheden. Net als jij verkiest Rhumaa kwaliteit altijd boven kwantiteit. Hierdoor zijn de kledingstukken altijd voorzien van de meest verfijnde details.

K U N S T  Iedere collectie is een eerbetoon aan een kunstenaar en een artistiek verhaal. Tussen de naden van elk bedrukt kledingstuk vind je een verhaal. Een verhaal dat wordt uitgedrukt in kleuren, vormgeving, oog voor detail en topkwaliteit duurzame materialen. Zo is ieder stuk een schat op zichzelf en een deel van een verzameling die je compleet wil hebben.

D U U R Z A A M H E I D Iedereen heeft zijn mond vol van duurzaamheid. Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig het verschil wil maken. Rhumaa gaat verder dan praten en prevelen. Duurzaam is meer dan een credo. Het is een praktijk. Daarom stelt Rhumaa zich aan het begin van iedere dag groene doelen, en heeft het pas een goede dag gehad als die doelen worden bereikt.

Rhumaa werkt dagelijks volgens deze drie principes:
• Er worden louter duurzame stoffen en weefsels gebruikt;
• Wij werken altijd op de meest duurzame manier, of dit is nu op kantoor, tijdens de bezorging, bij het selecteren van partners of tijdens de productie;
• Hergebruiken, recyclen en het afval verminderen, iedere dag een beetje meer.
• Alle kledingstukken worden gemaakt onder eerlijke omstandigheden door gemeenschappen van mensen met evenveel liefde en respect voor de natuur als wij.

Voor verdere vragen en of interesse in Rhumaa kunt u contact met ons opnemen.
T: 020 21 00 134
E: marjet@goodbrandz.nl

CONTACT

T +31 (0)20 21 00 134

M info@goodbrandz.nl

LOCATIE

Fashion House -.05

Kon. Wilhelminaplein 8-10

1062 HK Amsterdam

Recent Posts