Het duurzaam agentuur Goodbrandz heeft per 1 december 2012 WOO in haar portfolio

WOO Candles! Een prachtig Nederlands initiatief. Een unieke samenwerking tussen de kansarmen van deze wereld en maatschappelijk betrokken ondernemers die het verschil willen maken. Het eerste ‘lichtende’ voorbeeld daarvan is deze speciale geurkaars. 

De WOO Bottle Candle wordt in Vietnam gemaakt. Ingrediënten: gebruikte wodka- en wijnflessen, bijenwas, hoogwaardig parfum en heel veel passie. Een gerenommeerd Europees parfumhuis heeft de parfum speciaal voor de WOO Bottle Candles ontwikkeld. De geuren zijn subtiel en overheersen niet. Er zijn ook kaarsen waar geen parfums aan worden toegevoegd. Hier ruikt u de subtiele geur van de natuurlijke bijenwas. 

De WOO producten zijn van unieke kwaliteit. De bijenwas zorgt voor EXTREEM lange branduren. De WOO medium kaars brandt tot wel vijftig uur. Een ‘normale’ kaars brandt gemiddeld 30 uur. Dus per branduur is een WOO kaars een voordelige kaars. De grote WOO kaars brandt zelfs tot wel honderd uur. Bovendien bevatten de kaarsen van WOO géén paraffine (Paraffine kaarsen verhogen het risico op kanker, astma-aanvallen of huidklachten).

De kaars is een co-creatie van veel mensen en zorgt voor een keten aan werkgelegenheid in Indochina en andere landen. De WOO Bottle Candle wordt samengesteld door verschillende kleine organisaties van vuilnisvrouwen, glassnijders en graveerders, bijen- en kruidenboeren, kaarsenmakers, parfumeurs, natuurlijke verpakkingmakers en vele anderen. Bij WOO staat niet liefdadigheid centraal, maar het ontwikkelen van eigen kracht! Kracht die leidt tot mooie producten die vele mensen in staat stelt een beter bestaan op te bouwen. WOO staat voor visie, lef en leiderschap.

16/1/2013