Brand Development

Competatief merk

Deze service bieden wij aan jonge ondernemers/ innovators: wij begeleiden hen met onze marktkennis, om hun product(en) competatief te maken. Vaak zijn dit bedrijven die uit bevlogenheid gestart zijn om een innovatief, duurzaam product op de markt te brengen, maar ontberen de kennis van de markt, de kritische succesfactoren en de ingangen bij hun mogelijke afnemers.

Deze bedrijven, de koplopers, hebben aan de productiekant veel kennis. Wat aan de andere kant vaak nog een uitdaging is, is om deze kennis en know-how te vertalen naar een commercieel merk en goede collecties. Een collectie is meer dan een optelsom van goede stuks. Wij begeleiden deze merken in hun merkbeeld, USP’s en een sterke collectie-ontwikkeling.

Vercommercialisering

Waar wij met name het verschil maken is door de jonge ondernemers te begeleiden en ervoor te zorgen dat de collecties beter afgestemd worden op de marktvraag. Dit is een langdurig adviestraject, waarin we ze iedere keer weer ondersteunen om hun collectie neer te zetten, systeem erin te brengen, product-prijs verhoudingen scherp te stellen en productverbeteringen toe te passen. Kortom, het vercommercialiseren van hun product.

Impact maken

Wij zijn in feite het verlengstuk van deze innovators. Wij nemen een belangrijke rol voor onze rekening, die deze koplopers (nog) zelf niet kunnen invullen. Innovaties ontstaan vaak vanuit creativiteit. Deze zijn productgericht en dan is het de vraag hoe ze het vervolgens in de markt zetten en of het voldoende aansluit op de marktvraag. In dit stadium zijn wij een waardevolle asset. Niet alleen via ons enorme netwerk, maar ook met ons advies. We creëren verkooppunten en verstrekken waardevolle marktkennis. Wij zijn hierin een belangrijke levensader voor deze merken, die zonder deze begeleiding te weinig voet aan de grond krijgen om écht impact te maken.

Geïnteresseerd in brand development?

Neem contact met ons op met het onderstaand contactformulier. Of mail naar michel@goodbrandz.nl