Contact

Voor Retailers

Goodbrandz biedt een aantal unieke en duurzame merken aan, met producten waar een mooi verhaal achter zit. Deze fashion- en lifestyle merken streven naar een betere en schonere wereld. Het opnemen van onze duurzame merken zal de beleving in uw winkel vergroten.

Heeft u interesse om één of meerdere van onze merken in uw winkelaanbod op te nemen? Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Contact

Voor Brand owners

Bedankt voor uw interesse in Goodbrandz! Wij vertegenwoordigen alleen merken met een uniek en duurzaam verhaal. Mocht u eerst meer informatie willen over ons agentuur, raden we u aan te kijken bij ‘Brand Development’ (zie service & training). 

Contact

Voor press

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met onze merken. We kunnen beeldmateriaal en informatie opsturen van onze merken, we delen graag onze kennis door een interview over duurzaamheid in de kledingindustrie te geven en we lenen ook kleding uit voor shoots, films, tv-programma’s etc.
Mocht u op een andere manier samen willen werken, staan we daar natuurlijk ook voor open. U kunt het onderstaande contactformulier invullen.

Het Goodbrandz team

With Love, Cécile, Natasja, Michel, Maartje, Ilse